اسرائیل یک فرمانده ارشد دیگر حزب‌الله لبنان را کشت

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۱۳

محمد نعمه ناصر، معروف به الحاج ابونعمه، یکی دیگر از فرماندهان ارشد حزب‌الله است که پس از حمله اسرائیل به خودرو حامل او در جنوب لبنان کشته شد. در پی آن حزب‌الله بر شدت حملات موشکی و پهپادی خود به اسرائیل افزود و ده‌ها موشک به شمال اسرائیل شلیک کرد.

به گزارش منابع خبری محلی روز چهارشنبه، ۱۳ تیر، رئیس واحدنظامی «عزیز» حزب‌الله، که در بخش جنوبی لبنان مستقر است، هنگام سفر در منطقه صور مورد اصابت قرار گرفت.

حزب‌الله نیز تایید کرده است که یکی از فرماندهان این گروه مورد حمایت جمهوری اسلامی، به نام محمد نعمه ناصر، در جریان حمله اسرائیل کشته شده است.

یک ماه پیش، حزب الله پس از کشته شدن یک فرمانده ارشد نظامی به نام طالب عبدالله، حملات خود علیه اسرائیل را تشدید کرد. به گزارش آسوشیتدپرس، ناصر ارشدترین مقام حزب‌الله است که پس از عبدالله کشته شده است.

اسرائیل صدها تن از اعضای حزب‌الله و شماری از فرماندهان ارشد این گروه را در جریان دور تازه درگیری‌ها که از هفتم اکتبر سال گذشته آغاز شده، کشته است.

درگیری‌ها و تبادل آتشی که به نوار مرزی لبنان و اسرائیل در ماه‌های اخیر محدود بود، اکنون گسترش یافته و بر نگرانی‌ها از شروع جنگی تازه در منطقه افزوده است که به‌طور بالقوه می‌تواند به جنگی گسترده و از جمله مداخله جمهوری اسلامی منجر شود.

آمریکا به‌شدت می‌کوشد که مانع از آغاز چنین جنگی شود.

ارتش اسرائیل مسئولیت حمله‌ای را که منجر به کشته شدن ناصر شد، پذیرفت و گفت که او رهبری شلیک راکت‌ها و موشک‌های ضد تانک از جنوب غربی لبنان به سمت غیرنظامیان و جوامع اسرائیلی را بر عهده داشت.

تمرکز اسرائیل بر تهدید حزب‌الله

یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل، روز چهارشنبه گفت: «ما هر روز به‌شدت به حزب‌الله ضربه می‌زنیم و برای انجام هر اقدامی که در لبنان لازم باشد یا از موضع قدرت به توافق برسیم، کاملاً آماده خواهیم بود. ما رویکرد دوم را ترجیح می‌دهیم، اما اگر واقعیت ما را مجبور کند، می‌دانیم که چگونه بجنگیم.»

حزب الله بارها به میانجیگران گفته است که حملات خود را تنها زمانی متوقف خواهد کرد که آتش‌بس در غزه برقرار شود. آمریکا، مصر و قطر ماه‌ها است که تلاش می‌کنند چنین توافقی بین اسرائیل و حماس صورت بگیرد. این تلاش‌ها هنوز به نتیجه‌ای نرسیده و در حال حاضر متوقف شده است.

اسرائیل خواهان آن است که نیروهای نظامی حزب‌الله حداقل ۱۰ کیلومتر از مرز این کشور عقب نشینی کنند، اقدامی که میتواند به دولت بنیامین نتانیاهو اجازه دهد هزاران نفر را که از آغاز درگیری در غزه مناطق شمالی را ترک کرده‌اند، به محل زندگی خود بازگرداند.

در لبنان نیز هزاران تن از ساکنان مناطق همجوار مرزی، خانه و کاشانه خود را ترک و فرار کرده‌اند.

حزب‌الله می‌گوید اگرچه خواهان جنگ با اسرائیل نیست اما برای چنین جنگی آماده است.

کمال خرازی، مشاور علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی پیشتر هشدار داده بود که در صورت حمله اسرائیل به لبنان و گروه حزب‌الله، تهران به‌شکل تمام عیار از این گروه حمایت خواهد کرد.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

خبرها
خبر ورزشی
خبرها
شاخص رفاه

شنیداری

پادکست‌ها